Locatie

Weids wonen met de wind in de zeilen

Wonen in De Zeilen, dichtbij natuur en het Woldmeer

De basisingredi├źnten van Meerstad zijn water, natuur en wonen. Iedere woonbuurt biedt een andere ervaring. De Zeilen wordt een echte waterwijk. De vierde en jongste wijk van Meerstad verrijst in het noordoosten van Meerstad naast Tersluis, tussen de sluisverbinding en natuurlijkgebied Harksteder Broeklanden. Hier is in totaal ruimte voor 600 woningen.

Project Driemaster ligt niet direct aan het water, maar biedt wel mooie doorkijkjes naar het Woldmeer. Bovenlangs stroomt het Slochterdiep dat De Zeilen verbindt met het bestaande natuurlandschap. Behalve waterrijk wordt De Zeilen ook heel groen. Denk daarbij aan boomrijke lanen en talrijke groene openbare ruimtes. Hierdoor is De Zeilen straks de ideale woonomgeving voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Maar ook voor wie houdt van rust, natuur en waterrecreatie.

Bereikbaarheid

  • Stad en voorzieningen dichtbij

    Je woont straks in De Zeilen comfortabel met scholen, kinderopvang, gezondheidscentrum, winkels en horecavoorzieningen met terras in de buurt. Vlakbij is een bushalte, vanwaar zes keer per uur bussen via het UMCG naar het Hoofdstation van Groningen rijden. Met de fiets ben je in ongeveer een half uur in het centrum. Met de auto is het maar een kwartiertje rijden. Daarnaast is de Zeilen natuurlijk de ideale uitvalsbasis voor eindeloze wandelingen en fietstochten. En voor waterrecreatie zoals pleziervaren, kajakken en zwemmen.

    Wil jij comfortabel wonen, dicht bij water, natuur, voorzieningen en op een kwartiertje rijden van het centrum van Groningen? Schrijf je dan vrijblijvend in voor een laanwoning in Driemaster.